perjantai 21. elokuuta 2009

Terveisiä Porvoosta!

Ihana loppukesäinen päivä vierähti Porvoon inspiroivassa miljöössä. Reissussa mukana meitä rouvia neljä ja lapsosia tuplaten. Päivän ohjelmassa lapsentahtista shoppailua ja ulkoilua. Säät suosi ja hauskaa oli. Kiitos seurasta, rakkaat ystävät!



Porvoon Teetee Shopissa hypistelimme jos minkälaisia lankoja. Kuvissa näkyvä uutuuslanka, perulainen käsinmaalattu Manos oli vyyhdillä todella herkullisen näköistä ja tuntuista (30% silkkiä ja 70% merinovillaa). Neulottuna kuitenkin minun makuuni hivenen liian kirjavaa.
Samaisesta putiikista mukaani tarttui schoeller-und-stahlin "jarrusukkajarrua". Siitä lisää, kun ehdin testaamaan:).


Lapsille vanha kaupunki tarjosi kiipeiltävää ja ihmeteltävää. Ja leikkipuistossa voi leikkivien lasten ihailun lomassa ihailla myös ympäröivää parin sadan vuoden takaista rakennusarkkitehtuuria:).






3 kommenttia:

  1. Kiva että reissunne oli onnistunut :)

    Porvoo on ihana (kesä)kaupunki. Omat suosikkini Porvoossa ovat Pienen suklaapuodin jäinen chilikaakao ja Riimikon esteettiset (ja usein myös eettiset) lelut :D

    VastaaPoista
  2. Oliks teit siel niinkin monta kuin neljä äitiä? Harmi kun en kerennyt mukaan.. Pitää ottaa uus reissu sinne viel piakkoin ;)

    VastaaPoista
  3. Ensi kerralla molemmat kommentoineet mukaan! Psp tuli testattua tälläkin kertaa ja Riimikosta tarttui mukaan aina yhtä eettisiä pyssyjä;). Tosin puisena vähän esteettisempiä, kuin muoviset...

    VastaaPoista