lauantai 15. elokuuta 2009

Isoäidintyyny

Emännän lihoamista kaapin perällä odottanut pitkä paitapusero sai uuden ilmeen painetusta monogrammista ja uuden muodon isoäidintyynynä. Materiaali on ihanaa 60% pellavaa ja 40% puuvillaa, mutta kun on liian iso, niin on liian iso... Tyynyn etukappaleeseen silitin taustalle tukikankaan ja oli kyllä huomattavasti helpompi ommella kuin takakappale. Takakappaleeseen sai täyttöaukon kätevästi paidan nappilistasta:).

Ps. Kävimme eilen katsomassa unelmiemme taloa (karmeaa vanhaa mörskää, voisi joku kyynisempi sanoa ) , mutta en nyt vielä laita kuvia tänne, ettei joku rikkaampi tarjoa enemmän;).

2 kommenttia:

  1. Kiitos Anna vierailustasi! Ja kyllä se on niin, että antaa emännän vaan pysyä hoikkana, on suuri ilo ommella liian isosta vaatteesta jotain uutta ja ihanaa kotiin. Tuo tyyny on ihan huippu!!

    - Ja toivotaan että onnistutte saamaan "mörskänne". Nehän just ihania onkin, minun mielestä. Itsellä kun on tällainen vuonna85 rakennettu rivitaloneliö, jonkun arkkitehdin unelma :) (asunnossa hyvin erikoisia ratkaisuja, kuten saunasta lauteiden yläpuolella on ikkuna makuuhuoneeseen - makuuhuoneen korkeus on normaalia korkeampi ja tämän ikkunaseinässä on kaappirivistö...) Minä jatkan haaveilua...

    VastaaPoista
  2. Selvästikin ihan oman aikansa helmi tuo talonne:). Taitaa jäädä meidänkin kohtaloksi jatkaa haaveilua. Ellei nyt sitten satuta voittamaan lotossa, mikä tosin olisi aika epätodennäköistä, varsinkin kun ei olla koskaan ees lotottu...

    VastaaPoista