tiistai 11. elokuuta 2009

Keskeneräistä

Viimeviikkojen aikana Ainolaan on ilmestynyt kuljeksimaan seitsämän uutta aloitelmaa (niiden entisten keskeneräisten lisäksi, joidenka määrä on varsin tähtitieteellinen). Harmaa valtaa alaa lankarintamalla. Varma loppukesän merkki:).

Palailen asiaan kun/jos joskus tulee valmista...

3 kommenttia:

  1. Siis onko nuo ihanuudet kaikki sulla tekeillä??? Harmaa on kyllä niin kaunis väri ja vaaleanpunainen myös. Minä kaipailen harmaata yksikertaista neuletakkia, sellaista joka sopisi jonkun samettisen -joo-o, samettisen :)- tummemman puolihameen kanssa. Tuota hamettakin kaipailen siis.... ja mullakin näitä keskeneräisiä riittää...

    VastaaPoista
  2. Kokemus on osoittanut, että kaikilla aloitetuilla on noin fifty-fifty mahikset selviytyä valmiiksi:). Mullakin on harmaa villatakki vielä to do-listalla, ihan perusmalli, vajaapituiset hihat korkeintaan.
    Ja sähän ompelet yhden hamosen kädenkäänteessä...

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköisiä aloitelmia! Luulin että varma silmäsi ja taitavat kätesi saavat kaiken onnistumaan, mutta ehkä on niin, että jokaista mestariteosta kohti on aina useampi myttyyn mennyttä käsityökorin uumenissa myttyrässä. Tai ei tietysti välttämättä myttyyn mennyttä, vaan joskus vain innostus lopahtaa eikä aika riitä millään kaikkeen ihanaan mitä voisi toteuttaa. Mutta kyllä keskeneräisistäkin ja myös omasta-mielestä-ei-niin-onnistuneista voi joku muu saada juuri sen ratkaisevan innoituksen kipinän, josta oma idea lähtee lentoon. Kiitos kun saan kurkistaa maailmaasi!

    VastaaPoista