keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Sitä on nyt liikkeellä

Nimittäin mahatautia tai mitä inhottavaa virusta se nyt sitten tälläkertaa onkaan. Allekirjottanut on ainoa meillä toistaiseksi siltä välttynyt, kop kop.

Sangen brutaalista aloitusrepliikistä huolimatta tämä postaus sisältää myös tuloksia elämäni ensimmäisestä värjäyskokeilusta. Koneessa pyöri vaaleanpunaiseksi värjäytynyt mekko ynnä muutama muu vaatekkappale. Värinä Dylonin antiikin harmaa. Tarkoituksena saada aikaan vaaleanharmaata (josta mitä todennäköisimmin valkoisiksi jäävät ompeleet eivät hyppäisi silmille). Ensimmäisellä kerralla laitoin väriä noin 30ml. Lopputuloksena vaaleanvihreää jossa musteensinisiä läikkiä. (Osansa saattoi olla myös sillä, että lapsikullat tapansa mukaan olivat rämpänneet konetta saaden sen sammuksiin joksikin aikaa.)
Paniikissa rytkyt takas koneeseen, noin 60ml väriä ja ajo päälle. Lopputulos oli yllättävän tasainen, joskin tummempi, kuin oli tarkoitus. Ei hullumpi, ainakaan kaukaa katottuna...

Lähietäisyydeltä valkoiset ompeleet erottuu vähän turhan selvästi:(.1 kommentti:

  1. Juku, mun pitäis ja tuota värjäystä kokeilla. Hyvältä näyttää harmaasi.

    Ja mun piti jo aiemmin kommentoida sun ed. postauksta. Aivan - kertakaikkiaan suloisia neuleita, huivi jne. Olet taitava! - JA, Onnea onnea - vauva!! Ollaan kuulolla.

    VastaaPoista