keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Loma-asetuksillaBloggaamattomuusputki on kuin huomaamatta jäänyt päälle hiihtoloman jäljiltä. Typykän huivi on sillä välin valmistunut (kuulemma liian pinkki, sekin on siis sittenkin mahdollista ). Lankana Sachenmayer-Nomottan Reumalanka, noin 70g.
Turkoosit sukat Novitan ohjeella Jämsän huopatehtaan villalangasta. Nyt on meinaan hakusessa lanka joka kestäisi käyttöä paria viikoa pitempään, joten testattavaa on...

Piakkoin tulevaksi odotettavalle pikkumiehelle(?) valmistui nuttu S-N Ekopuuvillasta.
Junasukat olivat elämäni ensimmäiset vaikka kyseessä onkin varsinainen klassikkomalli. Kuvan housuita loppui yllättäen lanka kesken toisen puntin...Nyt on puikoilla jotain vaaleanpunaista, kun vauvathan voi teoriassa olla tyttöjäkin:).
7 kommenttia:

 1. Hei, onko nuo housut ne samat ihanuudet jotka mullakin on työn alla? Vähänkö olet tehokas, mulla ei ole työ yhtään edennyt sitten sen taannoisen käsityöillan :(

  Ihania vauvajuttuja muutenkin olet tehnyt taas.

  VastaaPoista
 2. Jep, just niistä tää ispis lähti:). Ihan muistinvaraisesti soveltaen, saas nähä kuin samanlaiset lopulta tulee...

  VastaaPoista
 3. Suloista ja söpöä puettavaa olet taas saanut aikaan...jäädään odottamaan kummalle värille tulee käyttöä. Leevi meinaa, että "tietenki se on tyttö, kun muutkin on saanut tyttöjä (lähiaikoina) ja kun meil kerran on jo kaks poikaa". Mulla on muuten se vaunutilaus edelleen työnalla. Tarvii apua!

  VastaaPoista
 4. Onko sielt vaunukaupasta muuten kuulunut mitään? Soitellaan, ei meinaan välttämättä nähä vkloppuna, ku typy oksenteli eilen...

  VastaaPoista
 5. Anna, mulla on jotenkin ihan levinnyt käsiin se homma. Mittasuhteet on menneet miten sattuu ja purkaa pitänyt pitkältä matkalta ym. Taisi olla liian haastava työ mulle... :)

  maalaissisko, teillekö se vauva on tulossa? Onnea hurjasti jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 6. HW:lle, kiitos. Tämän kuun lopulla odotellaan syntyvän.

  Anna, ei meilläkään ole tarkoitusta lähteä enää minnekään. Lapset on mummulassa nyt pari yötä. Ei siis nekään ole menossa sinne.

  Sain kyllä vastauksen niistä vaunuista, mutta tarvin tulkkia ymmärtääkseni sen. Soittelen, kun otan sen asian "työnalle".

  Pikaisia paranemisia! Toivotaan, ettei se tauti taas kierrä teitä kaikkia läpi.

  VastaaPoista
 7. HW, hyvät niistä tulee, ota joskus mukaan "marttakerhoon" ni katotaan.

  ms, pahalta näyttää, nyt on j vuorossa, ja mä oon ainoo joka on selvinny terveenä, kop kop.

  VastaaPoista