perjantai 7. tammikuuta 2011

Unikuvia & kuulumisia

Uusi vuosi tuo tullessaan muutamia muutoksia perheemme arkeen. Lapset lähtevät päiväkotiin ja allekirjoittanut tähtee kuluttamaan koulun penkkejä. Tosin ala on eri miltä kuusi vuotta sitten jäin äitiyslomalle:).
Maanantaina käytin katsastamassa tulevaa päiväkotia, jotta ensi maanantaina päästään sitten tositoimiin. Lienee turha mainitakan, että lapset olivat innoissaan. Nyt hypellään seinille ja lasketaan öitä:).

Toinen merkittävä muutos on ollut yöelämän hiljeneminen huushollissamme. Vanhempi on jo puolisen vuotta nukkunut useimpina öinä heräilemättä (tai ainakin meitä herättämättä) ja nuorempikin yllätti vuoden viimeisenä yönä nukkumalla koko yön ilman mitään välikohtauksia. Ja alkuvuodesta taas uudestaan. Muutenkin typykkä tuntuu vähän rauhoituneen viimeaikoina. Enää ei välttämättä tule tunnin huutosessiota jos erehtyy niistämään liian isolla/pienellä paperilla tai väärällä tekniikalla ynnä muut ennen niin tärkeät asiat kuitataan nykyään pelkällä huomautuksella tai korkeintaan koeluontoisella tekoitkulla:).

Yöunien eheytymisen inspiroimana kaivelin akistoista unikuvia, ihan konkreettisia sellasia.


1 kommentti: