keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Villaista talven viimoihin


Kaiveltiin jokunen viikko sitten viimetalviset syksy- ja talvivaatteet esiin. Osa pojun vanhoista pääsi suoraan pikkusiskolle. Kuvan villatakki valmistui tänä syksynä. Lankana Wool ja malli omasta päästä. Ehkä vähän paremman käsityksen mallista saa alemmasta kuvasta. Pikkuinen kun jo osoittaa uhkaavasti varhaisen teini-iän merkkejä. "Mene pois"! (Muutenkin nykyään varmaan yleisin lause. Äiti kun tuppaa sotkemaan kaikki leikit ;).)


Kolmesta keränlopusta seitsemää veljestä tuli allekirjoittaneelle huppu/kauluri/mikä lie. Kaikki eri neulomusten jämiä ja siten ilmeisesti myös eri värjäyserää, mutta ainakaan minun silmäni eivät erottaneet raitoja...





3 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita juttuja olet taas tehnyt. Edellisissä postauksissa upea tytön takki, niin kaunis ja minun makuuni. Sukat myös tosi upea, kiva idea ne napit. Ja nyt olet sitten jo neulonut suloisen neulejakun pojalle ja kauniin harmaan kaulurin. Tuo harmaa on kyllä niin kaunista! Ja pisti silmään poikasi popot (kengät)! Upeat. Voi kun voisinkin vielä pukea lapsille kaikkea tuollaista harmonista vaatetta. Näin juuri Tampereella Miraakkelin ikkunalla upea villakangastakit+ baskerit tytölle, aaah.

    VastaaPoista
  2. Heh hee, tää on kylläkin meidän pikku prinsessa:). Suurin osa muistakin luulee typyä pojaksi. Ehkäpä ainaisella irvistelyllä on osuutta asiaan:).
    Popot on veljen vanhat...

    VastaaPoista
  3. Sorry, luin tekstin kiirellä, enkä katsonut kovin tarkkaan lapsen kasvoja. Kyllä sinun prinsessasi on oikein nätti ja varmasti tytön näköinen. Oma tyttöni oli tosi pitkään hyvin ohuilla hiuksilla, varsinkin otsalle kasvoi todella myöhään hiuksia. Oli pitkään pojan näköinen, mutta vaatteista sitten huomasi että oli tyttö :) Trauma sekin äidillä...olin itse todella ohuthiuksinen, jopa 10 vuotiaaksi asti. (Olin keskimmäinen meistä tytöistä ja vieraiden mielestä "vanhin ja poika") Kummipoikani totesi 10v koulukuvaani, että mikä zombi tuo on :) Onneksi tyttöni hiukset ovat vahvistuneet.

    VastaaPoista